Great Lyric by DT

13 07 2007

The Spirit Carries On

Where did we come from?
Why are we here?
Where do we go when we die?
What lies beyond
And what lay before?
Is anything certain in life?

They say ” Life is too short”
“The here and the now”
And ” You`re only given one shot”
But could there be more
Have I lived before
Or could this be all that we`ve got?

If I die tomorrow
I`d be alright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

I used to be frightened of dying
I used to think death was the end
But that was before
I`m not scared anymore
I know that my soul will transcend

I may never find all the answers
I may never understand why
I may never prove
What I know to be true
But I know that I still have to try

If I die tomorrow
I`d be alright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

“Move on, be brave
Don`t weep at my grave
Because I`m no longer here
But please never let
Your memories of me disappear”

Safe in the light that surrounds me
Free of the fear and the pain
My questioning mind
Has help me to find
The meaning in my life again
Victoria`s real
I finally feel
At peace with the girl in my dreams
And now that I`m here
It`s perfectly clear
I found out what all of this means

If I die tomorrow
I`d be alright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

nb : lirik di atas saya suka bgt, soalnya artinya sangat dalam menyentuh hati…..*halah


Actions

Information

8 responses

14 07 2007
wedulgembez

hehehe.lagu kesayangan nih, ada hubungan sama hidup lu gak ya?. gak buat artikel DT nih?

14 07 2007
wedulgembez

besuk gw lanjutin pas dikantor deh, habis gak bisa lama-lama kalo di luar, tong pes..hehehe

14 07 2007
kump45

iya gw suka lagu ini soalnya agak nyerempet ttg kehidupan gw…apalagi kata² “at peace with the girl in my dreams”…nah itu dia yg bikin semriwing…hehehe…halah
kalo artikel DT sih ok aja tp pengetahuan tentang DT masih terbatas…hehehe
tong pes = mati ya???kekeke (bahasa madura)

15 07 2007
wedulgembez

minggu pagi mampir bentar ah,…..udah lihat yang album Score live in New York Belum?. ada info baru DT gak? album baru mungkin.

15 07 2007
wedulgembez

header gw sekarang juga gambar DT lho, coba cek deh.

15 07 2007
kump45

kalo yg score sdh liat…hehe….ada loh album barunya yg 2007, namanya systhematic chaos…hehe…lagunya tambah serem abis..hehehe

sep

17 07 2007
wedulgembez

wah kalo yang systhematic chaos gw dah liat di U-Tube, tapi belum ada kasetnya di Indonesia yang beredar ya?. ada cd bajakannya gak (sori mbajak).

17 07 2007
kump45

@mas wedul

kalo kasetnya saya kurang tau…tp gw dptnya dari rapidshare hehehe…
eh ada pembajak toh di sini wakakak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: